Dit ben ik...

Hi ik ben Femke een 42 jarige Brabantse. Ik woon samen met mijn 2 zoons (13 ,11) en mijn man in een 60-er jaren twee onder één kap woning in een dorp naast mijn geboortestad Tilburg. 

 

Interieur en ontwerpen zijn mijn passie. Ik ben dan ook altijd in en rond ons huis in de weer met het creëren van gezellige hoekjes, een diy project, ontwerpen van interieur items en het maken van content voor mijn

Instagram account.

Mijn stijl omschrijf ik zelf als Eclectisch Bohemian. Het is een mix van stijlen en periodes. Ik maak graag gebruik van kleur en ga voor een warm en gezellig geheel. Ben een vaste bezoeker van de kringloop en de bouwmarkt. En ik doe de dingen graag op mijn eigen manier! Femsway dus! ;) En dat is vaak net even anders.

Lekker creatief en eigen!

Terug naar de basis.

Na 15 jaar eigenaar te zijn geweest van een creatief workshop bureau met een team van 15 medewerkers verlangde ik weer naar wat meer kleinschaligheid. Terug naar de basis. Doen wat ik leuk vind. Creëren!! Van content creatie op mijn Instagram account tot het ontwerpen van mijn

eigen interieur accessoires, verzorgen van workshops en styling. En daar nog van alles tussenin ;)

Dat is waar ik blij van word!!

Ik geloof heel sterk in doen waar je blij van wordt. Ik denk dat als je hierin je hart volgt je de beste versie van jezelf en jouw leven kunt creëren.

Voor mij tevens een mooie afleiding naast mijn rol als zorg-ouder. Ondernemen geeft me vrijheid. En door  dagelijks te doen wat ik het allerleukst vind bruis ik van de energie en ben ik een leukere mama. Dat kan ik dan ook iedereen aanraden! En wil je hierin graag inspireren!

Wil je weten hoe ik jou kan helpen? Neem dan een kijkje bij mijn workshops of diensten.

18265769365021175.jpg
IMG_8109.JPG

Samenwerken?

Wil jij online je naamsbekendheid vergroten en daarvoor samenwerken met een ervaren en professionele content creator / influencer? Ik ga graag (langdurige) samenwerkingen aan met bedrijven en/of merken die passen bij mijn visie op wonen.