top of page

Verhaal & Visie

Hi ik ben Fem, eigenaar van L'Atelier Fem

Als moeder van een zorgintensief kind en voormalig eigenaar van een creatief workshop bureau, weet ik uit ervaring hoe belangrijk het is om tijd te nemen voor jezelf en je eigen passies te volgen. Ik geloof dat creativiteit en ondernemerschap de sleutel kunnen zijn tot een betere mentale gesteldheid, meer eigenwaarde en zelfvertrouwen.

 

Met mijn kennis en ervaring wil ik anderen inspireren en laten zien wat creativiteit kan doen voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik organiseer creatieve avonden en workshops waarin mensen kunnen experimenteren, nieuwe vaardigheden kunnen leren en hun eigen unieke stijl kunnen ontwikkelen.

 

Daarnaast bied ik coaching aan voor (zorg) mama’s die van hun hobby hun droombaan willen maken en hun ondernemerschap willen ontwikkelen. Ik geloof dat een creatief bedrijf een geweldige manier kan zijn om je passie te volgen, terwijl je tegelijkertijd zorgt voor je gezin.

 

Mijn visie is dat iedereen, ongeacht hun omstandigheden, de kans moet krijgen om hun creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen. Ik wil anderen helpen om te groeien, te bloeien en hun eigen succes te creëren, zodat ze niet alleen een betere versie van zichzelf worden, maar ook een positieve impact kunnen hebben op de mensen om hen heen.

DSC_0629.jpg
bottom of page