IMG_8112.JPG

WORKSHOPS

Creatieve workshops

Ben je op zoek naar een sfeervolle en creatieve workshop? Ik verzorg met enige regelmaat gezellige creatieve interieur workshops. Leuk voor een vriendinnen dag, creatief bedrijfsuitje of andere gelegenheid.  Ik kom hiervoor graag naar je toe en neem dan uiteraard alle benodigdheden mee. Ik heb de nodige ervaring in het verzorgen van creatieve workshops. Voorheen vanuit met evenementen bureau, maar tegenwoordig wat kleinschaliger en weer lekker zelf ;) zo heb ik ook echt contact met de deelnemers. Dus wil je boeken laat het me dan zsm weten want zodra de agenda vol is dan is deze echt vol ;)

image4 (1).jpeg

Tijdens deze circa 1,5 uur durende workshop maak je een kussen van zuiver merinowol. In een kleur naar keuze zodat deze altijd bij jouw interieur past. Je handen zijn tijdens deze workshop jouw breinaalden. Ik zal je stap voor stap uitleggen hoe deze te gebruiken. Bijzonderheden: Duur: circa 1,5 - 2 uur. Kosten: €35,- p.p. (excl. reiskosten) Aantal deelnemers: te boeken vanaf 8 deelnemers. Locatie: Ik kom graag naar je toe op een door jouw gekozen locatie. Wil je dat ik een locatie verzorg bij mij in Tilburg? Dat kan ook.

IMG_5315.jpg

Toe aan een dosis licht, kleur en positiviteit in huis. Of word je gewoon vrolijk van die fonkelende lichtjes van een kristal? Dan is deze workshop echt wat voor jou. In circa 2 uur maak jij een zonnevanger in een kleurstelling van jouw keuze. Ik laat je stap voor stap zien hoe we de zonnevanger opbouwen. Lekker duurzaam: Veel materialen worden hergebruikt en komen bijvoorbeeld van oude kroonluchters en speelgoed. De zonnevanger is dus niet enkel positief voor jezelf maar ook een betere keuze voor het milieu ;) Bijzonderheden: Tijdsduur: circa 2 uur Kosten: €35,- p.p. (excl. reiskosten) Locatie: Ik kom graag naar je toe en neem alle benodigdheden hiervoor mee. Aantal deelnemers: Te boeken vanaf 8 deelnemers.

image0 (8).png

Wil je ontdekken wat jouw eigen stijl is? Heb je plannen voor een make-over maar wil je eerst een idee krijgen van de sfeer? Of misschien heb je altijd al willen leren hoe je zo'n online sfeerbord zelf kunt maken? Dit en meer leer ik je tijdens de workshop sfeerbord maken. Ik laat je zien hoe je deze opbouwt en wat het doet als je bijv. een kleur toevoegt of een item juist weg laat. Hoe je online producten of items die je al in huis hebt kunt toevoegen. En meer! Het betreft een 1 op 1 online workshop van circa 1-1,5 uur. De kosten hiervoor bedragen €75,-

Workshops voor creatief ondernemers

Ik zet mijn kennis van 17 jaar creatief ondernemerschap i.c.m. social media graag in om jou te helpen bij het verwezenlijken van jouw ondernemersdroom. Ik ben 15 jaar eigenaar geweest van een evenementenbureau wat was gespecialiseerd in het verzorgen van creatieve workshops en incentives voor particulieren en bedrijven. Met een team van 15 medewerkers en 2 locaties in Brabant wisten we een heleboel gasten te verblijden met een leuke en inspirerende dag! Naast de algemene bedrijfsvoering hield ik mij voornamelijk bezig met de online marketing en concept ontwikkeling binnen onze organisatie.

Na het bedrijf te hebben overgedragen werd ik regelmatig benaderd voor het ondersteunen van andere creatieve ondernemers. Van het uitwerken van nieuwe concepten tot het maken van een content kalender voor social media. En hier van alles tussenin. Dit doe ik met veel plezier en draag dan ook graag nog wat meer uit door middel van inspirerende ondernemers workshop sessies.

Foto's voor een blog

Tijdens deze 1 op 1 training deel ik zowel mijn kennis van 15 jaar ondernemen alsook mijn kennis op het gebied van Instagram Ik laat je de basis zien van Instagram voor bedrijven. Ik leer je hoe jij dit in kunt zetten om jouw bedrijf of merk te profileren. Hoe je een online netwerk van prospects opbouwt en dus op termijn meer omzet genereert. Ik voorzie je van ideeen voor content en hoe je dit inpast in je dagelijkse ondernemerstaken. Op je nu al een tijdje actief bent of net start. Deze workshop is geschikt voor elke ondernemer die graag wat meer inzicht wil in hetgeen zij uitdragen op social media. Deze workshop wordt dan ook op maat samengesteld geheel gericht op jouw bedrijf en doelstelling. Bijzonderheden: Deze workshop bestaat uit 2 sessies. 1x waarvan de eerste de workshop zelf betreft. Een aantal weken later spreken we elkaar nog eens om te kijken hoe je eea hebt opgepakt. Waar nodig kunnen we dan nog bij sturen. De tijdsduur is afhankelijk van het punt waarvan je start. Maar zal ergens tussen de 2-4 uur in beslag nemen. Dit kan zowel online alsook offline. De kosten voor deze workshop bedragen nu tijdelijk €199,- (normaliter is dit €295,-)

Post-it notities

Zoals je hier misschien al ergens hebt gelezen ben ik inmiddels 17 jaar creatief ondernemer. Hiervan heb ik de laatste 7 jaar gewerkt als creatief concept bedenker. Van creatieve incentives en events tot complete bedrijfsconcepten. Dit gaat bij mij inmiddels als vanzelf waardoor ik eigenlijk altijd wel een ingeving heb voor een leuk bedrijfs concept wanneer iemand bij mij komt met een passie of idee. Tijdens deze sessie ga ik dan ook samen met jouw kijken naar jouw ondernemers droom. Wat je wel en juist niet wilt. En belangrijk hoe je dit dus omzet naar een plan wat bij jou en jouw situatie past. Bijzonderheden: Het is lastig precies aan te geven hoe lang de sessie duurt. Maar meestal komen we in 4 uur een heel eind. En ga jij naar huis met een ferm actieplan om jouw ondernemersdroom te verwezenlijken. Wil je hierna nog met mij verder om je te begeleiden in het opzetten of als sparringspartner om op terug te vallen. Dat kan altijd! Voor een sessie van circa 4 uur bedragen de kosten €395,- uiteraard bereid ik dit voor zodat we gelijk aan de slag kunnen. De sessie kan zowel online alsook fysiek plaatsvinden. Overdag en in de avond. Vraag me gerust naar meer informatie en de mogelijkheden.

Online entrepreneur using tape to packing parcel at home office

Is het al een tijdje jouw droom om van jouw passie je werk te maken? Maar zie jij allemaal beren op de weg? Of vind je het gewoon te eng? Al die risico's.. Wat als ik je nu vertel dat je ook zonder risico je eigen ondernemers droom kunt verwezenlijken? Soms met een kleine omweg om daar te komen waar je uiteindelijk wilt zijn. Maar het kan echt. Ik vertel je graag hoe ik dit destijds heb aangepakt. En hoe ik zonder enig risico een gezond bedrijf wist op te bouwen met 15 medewerkers, 2 locaties en een heleboel blije klanten! Zo hoop ik je te inspireren niet bij de pakken neer te blijven zitten. Maar in actie te komen. Natuurlijk hebben we het hiervoor ook voornamelijk over jouw droom. En ik zal je dan voorzien van ideeen en wegen die jij zou kunnen bewandelen om deze waar te maken. Deze sessie duurt circa 4 uur. De kosten bedragen €395,- We kunnen zowel online alsook offline afspreken. Ben je al iets verder met je idee of plan maar wil je gewoon even sparren. Dit kan natuurlijk ook. Vraag gerust naar de mogelijkheden en wat ik voor je kan betekenen.