Budget proof koelkast organising

Als ik een ultieme guilty pleasure zou moeten noemen; dan zijn het koelkast organising filmpjes. Ik ben er dol op en verslind er dan ook best wat ;) Vooral die Amerikaanse en Canadese vind ik top. Geen idee waarom, misschien omdat ze daar toch net altijd wat toffere items hebben dan hier.


Enige nadeel is wel dat ik die items hier dan niet kan vinden. Of je betaald de hoofdprijs ivm verzendkosten!! Ik dacht dat moet toch ook goedkoper kunnen. En ook hier is vast wel wat leukst te vinden voor een kleurrijke koelkast toch?! Ik ging de uitdaging aan!


Het resultaat is een opgeruimde koelkast. Door middel van verschillende betaalbare opbergers maakte ik mijn eigen fridge organising reel. (Klik op de foto voor het resultaat)


Alles werd in secties ingedeeld

Ik heb alles in secties ingedeeld. Sauzen bij sauzen. Pakjes drinken bij elkaar. Beleg, zuivel etc.


Daarnaast wil ik het mezelf wat makkelijker maken om gezondere keuzes te maken. Ik heb fruit dan ook schoongemaakt in open bakjes in de deur gezet. Zo kan ik makkelijk wat pakken en krijg ik ook visueel een reminder om misschien hiervoor te kiezen. Het licht letterlijk wat meer voor de hand zeg maar.


Ik wil ook graag meer water drinken. Ik kocht 2 karaffen. 1 met fruitwater welke elke dag leeg moet ;) En de andere vulde ik met ranje voor de kids. Zo krijgen ze toch wat minder zoetigheid binnen dan wanneer ze zelf telkens een glas maken.


Het ongezondere (lees de alcohol) werd verplaatst naar de onderste lade van de koelkast. Wat minder in het zicht dus.


Het geeft enorm veel voldoening zo'n opgeruimde koelkast!


Dat niet alleen maar ik merkte dat het ook een soort van therapeutisch effect op me had. Een opgeruimd huis (of in dit geval koelkast) geeft echt een opgeruimd hoofd.


Het lukte prima om het low budget te doen!


Oh ja en het lukte dus prima om het low budget te doen! Ik vond alle organizing items gewoon bij de Action om de hoek. Handig en lekker goedkoop! Ik vulde dit verder aan met bakjes die ik zelf nog had liggen. Voornamelijk uit de kringloop. Nu eens kijken hoe lang we dit zo volhouden.


Goed voorbeeld doet goed volgen toch? Fingers crossed!


* Deze blog is geen onderdeel van een samenwerking. Ik wilde gewoon graag inspireren zonder een fortuin kwijt te zijn ;)


Femke 2021 - voor digitaal gebruik-60.jpg

Hi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog!

Ik hoop dat ik je kan inspireren, adviseren en vermaken. Wil je niets missen van mijn blogs. Meld je hieronder dan aan. Ik beloof je niet te gaan spammen ;)

Let the posts
come to you.

Bedankt voor je aanmelding.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest