Buiten speelgoed waar juist ouders blij van worden!

Ja het bestaat! Kinderspul ofwel buiten speelgoed en aanpassingen in je huis die in eerste instantie zijn bedoeld voor het plezier van je kinderen. Maar waar jij als ouder stiekem net zo veel of misschien wel nog meer plezier van hebt!


Ik heb dit zelf ervaren. Dit heeft mij ertoe gezet deze blog te schrijven. Want ik dacht gelijk, joh dit moet iedereen weten! Misschien weet je het al wel hoor. Maar misschien moet je het gewoon nog proberen en ervaren.


Misschien heb je ooit besloten een ligbad te nemen omdat dit handig en leuk is met kleine kinderen. Je hebt hierdoor misschien ook ervaren hoe lekker het kan zijn als je hier zelf in gaat liggen. En even een momentje voor jezelf neemt om te ontspannen.


Of heb je toevallig een gameroom / chillzone ingericht voor de kinderen (net als ik). En heb je ervaren dat dit ook wel een fijne plek is om jezelf af en toe een terug te trekken en zonder onderbreking jouw eigen favoriete series te kijken.


Nou dit dus! En dit geldt dus ook voor buiten speelgoed.Zeg je sportschool abonnement maar op en koop een trampoline!

Joh door weer te springen ontdek ik spieren waarvan ik niet wist dat ik ze nog had. Het is ook nog eens erg leuk! Voor jezelf maar ook met de kinderen samen. En wist je dat de lekkerste plek om te zonnen, je trampoline is? Ligt heerlijk. Wel even een dekentje overheen leggen, want het zwart kan nogal warm worden ;)En als je er een net omheen hebt is het ook nog eens een fijne plek om een deken ( een 2 persoons hoeslaken past ook precies) over te spannen zodat je een koel schaduw plekje hebt. Of een tent om in de kinderbeleving te blijven.


We hebben ook een boxzak hangen. Zo dit is fijn om je ff uit te leven als je wat stoom af moet blazen. Voor je kinderen. Maar zeker ook voor jou. Werkt elke keer weer!


Maar mijn ultieme relaxmoment ervaar ik voortaan in onze ronde XL schommel. We gaven hem Jones cadeau voor zijn verjaardag. Hij kijkt er nauwelijks naar om. Maar man wat is dat ding lekker. Hij kan tot 150 kg dragen en ik pas er dus helemaal in. Even wegdoezelen in de ochtend of avond zon. Ik geniet ervan! Een echte aanrader dus!


Sowieso is schommelen erg leuk voor jong en oud. Tip! hang een schommel op met flexibele zitting als je net als ik gezegend bent met een groter achterwerk ;) zit toch ff wat lekkerder!!


Haha enjoy! And you can thank me later!

Femke 2021 - voor digitaal gebruik-60.jpg

Hi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog!

Ik hoop dat ik je kan inspireren, adviseren en vermaken. Wil je niets missen van mijn blogs. Meld je hieronder dan aan. Ik beloof je niet te gaan spammen ;)

Let the posts
come to you.

Bedankt voor je aanmelding.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest