Content Creatie

Ik denk graag mee hoe we de boodschap van jouw merk of product het beste kunnen uitdragen. De uitvoering verzorg ik middels hoge resolutie foto's, reels, spontane stories en meer. Zijn we een match en ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust vrijgblijvend contact op.

Creatieve coaching

Ik ben inmiddels alweer 17 jaar creatief ondernemer. En heb door de jaren heen heel wat ervaringen opgedaan. Deze zet ik graag in om jou te helpen bij het realiseren van jouw creatieve ondernemers droom. Dit kan varieren van een eenmalige sparrings sessie tot het uitwerken van een compleet plan van aanpak.

Interieur Styling

Mist jouw interieur wat lef, sfeer, eigenheid, kleur of samenhang? En ben je benieuwd naar mijn ideeën om hier verandering in te brengen? Ik inspireer je graag met mijn ideeën die ik voor je samenvat in een overzichtelijk sfeerbeeld. Hier vind je enkele voorbeelden die ik reeds heb mogen maken. Wil jij ook handvaten voor een persoonlijk en warm interieur. Laat het me weten!

Concept creatie

Heb jij een creatief ondernemers idee. Of een creatieve hobby waarvan je graag je werk zou maken. Maar weet je misschien niet zo goed hoe je dit op kunt zetten naar een werkbaar bedrijfsconcept? Ik denk graag met je mee. Ik heb inmiddels 17 jaar ervaring als creatief ondernemer waarvan ik me de laatste 5 jaar heb voornamelijk heb bezig gehouden met concept creatie en ondersteuning.

Creatieve workshops

Ik heb inmiddels 16 jaar ervaring in het ontwikkelen en verzorgen van creatieve workshops. Na de verkoop van mijn bedrijf ben ik me gaan richten op interieur en combineer ik nu mijn passie met mijn ervaring door het verzorgen van gezellige creatieve "interieur" workshops. Ontdek hier het aanbod.

(Thema) Decoratie & DIY

Interieur, decoreren en creëren zijn mijn grote passie. Van het schrijven van krijtborden voor in de horeca, het versieren van een bedrijf voor kerst, het bedenken van een tof decor voor een shoot tot het behangen van een muur. Vraag mij gerust naar mijn kennis en kunnen. Ik help je graag!

DSC_0613.jpg

DIENSTEN