top of page
Een ketting maken

CREATIVE (BIZZ) COACHING

Als (zorg) mama weet jij als geen ander hoe het is om altijd voor anderen klaar te staan. Maar wat als jij nu eens tijd neemt voor jezelf? Tijd om je creativiteit te ontdekken, te laten bloeien en er zelfs een droombaan van te maken?

Ik ben jouw bondgenoot in dit proces. Als voormalig eigenaar van een creatief workshop bureau en moeder van een zorgintensief kind, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om jouw eigen passies te volgen. Ik wil jou graag inspireren en laten zien wat creativiteit en ondernemerschap voor jou kan betekenen.

Laat mij jou begeleiden in het ontdekken van jouw eigen creativiteit, jouw eigen talenten en hoe je deze kan combineren met het zorgen voor jouw gezin. Ik organiseer verschillende creatieve avonden en workshops waarin jij kunt experimenteren, nieuwe vaardigheden kunt leren en jouw eigen unieke stijl kunt ontwikkelen.

Naast de creatieve avonden en workshops bied ik ook coaching aan voor (zorg) mama’s die van hun hobby hun droombaan willen maken. Met mijn jarenlange ervaring in ondernemerschap kan ik jou helpen bij het opzetten van jouw eigen creatieve bedrijf.

 

Laat mij jouw helpende hand zijn bij het ontdekken van jouw eigen creativiteit en ondernemerschap. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jij niet alleen een betere moeder bent, maar ook een sterkere en succesvollere ondernemer. Want jij verdient het om te stralen!

Relaties aan het woord:

vrolijke famkes.jpg

Jackelien, Vrolijke Famkes

"Ik heb gekozen voor de 1 op 1 workshop lanceer je eigen creatieve bedrijf op Instagram. Ik heb al een instagram account voor mijn creatieve bedrijf maar wilde graag verdieping en richtlijnen om meer uit instagram te halen. Femke heeft zich verdiept in mijn account en heeft vooraf gevraagd naar mijn doelen. Tijdens onze sessie (online was voor mij fijn ivm reisafstand) zijn we stap voor stap belangrijke punten doorgelopen en kreeg ik inzicht in mijn niche en wat ik uit wil stralen. Ik heb er veel aan gehad en ben nu gericht bezig met wat mijn kracht is. Ik wil mijn volgens meenemen in mijn creatieve speeltuin en ga nu meerdere media midddelen inzetten om dat te doen. Deze workshop is een aanrader. Jackelien Vrolijke Famkes
bottom of page