top of page
Groot wit canvas met verf en penselen

Elke dinsdag avond een moment voor jezelf!

Onze creative Fems'Club vind elke dinsdag avond plaats van 20.00 - 22.00 uur. Kom jij ook gezellig! Dan gaan we samen creatief aan de slag. Dit is elke week wat anders.

Creative Fems'Club

Welkom bij onze creative Fems' club, een fijne warme plek voor vrouwen onder elkaar. Hier kun je ontspannen, creatief bezig zijn en nieuwe vriendinnen maken. Schrijf je nu in voor onze wekelijkse sessies van 2 uur en word onderdeel van onze gemeenschap van gelijkgestemde vrouwen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen! 

Kosten:

Losse sessie €27,50 p.p.

6 ritten kaart €149,-

10 ritten kaart € 225,-

(6 mnd geldig)

Ontspanning & Mindfulness

Onze creatieve sessies bieden een ontspannende en mindful ervaring, waarbij je jezelf kunt uitdrukken en kunt genieten van creatieve activiteiten, zoals upcyclen, sieraden maken en boetseren. Dit kan helpen om stress te verminderen en een gevoel van rust te creëren.

2

Creativiteit

Onze sessies bieden een geweldige gelegenheid om je creatieve kant te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren. Dit kan helpen om je zelfvertrouwen te vergroten en je geest te stimuleren.

3

Gemeenschap & Plezier

Onze creatieve gym biedt een fijne, warme plek voor vrouwen om elkaar te ontmoeten en nieuwe vriendinnen te maken. Dit kan helpen om gevoelens van eenzaamheid en isolatie te verminderen en een gevoel van verbondenheid te creëren. Of gewoon om samen plezier te beleven.

Waarom deelnemen aan onze Creative Fems' Club?

bottom of page